Eindejaarsfestival verhuist naar Buitenzorg

EINDEJAARSFESTIVAL VERHUIST EXCLUSIEF NAAR BUITENZORG

Vanwege de hevige sneeuw en regenval van de afgelopen tijd, is de locatie veranderd in één groot zwembad met omliggende modderpoelen.

Om deze redenen vindt de organisatie het dan ook niet verantwoordelijk om het Eindejaarsfestival op het bedrijventerrein BTA12 te organiseren. De organisatie heeft dan ook besloten om op korte termijn een vervangende locatie te zoeken. En……….. deze hebben ze gevonden! Buitenzorg in Ede, bekend van o.a. de Tizoc feesten, gaat het Eindejaarsfestival onderdak bieden. Drie dagenlang wordt de Buitenzorg in hartje Ede omgetoverd tot een feestoord. Het volledige programma blijft onveranderd, echter biedt de locatie maar plek voor een beperkt aantal bezoekers. Doordat er al voor de betreffende avonden in de voorverkoop een hoeveelheid tickets zijn verkocht, zijn er voor de avonden nog maar een beperkt aantal tickets te koop.

Volg ons op Facebook en wij houden je op de hoogte van alle laatste nieuwtjes!

PROGRAMMA

Gewapend met een spetterende line-up staat het Eindejaarsfestival garant voor een feest van jewelste.

Wat denk je Ede “live” met o.a. één van de beste feestbands van Nederland de FRAGMENT, of SNOLLEBOLLEKES op de Hollandse avond en wat dacht je van o.a. BILLY THE KIT en GENARIO NVILLA op NYE! Dit bomvol feestprogramma hebben we met zorg voor jou samengesteld. 

TICKETS

Nog ruim een week voordat het feest losbarst in Buitenzorg! Maar… het aantal dansplekjes op deze avonden is beperkt. Dus wil je zeker zijn van toegang op één van de avonden, koop dan nu nog snel je ticket(s)! Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten, je krijgt er een hoop feestplezier voor terug! Een ticket bestellen of mega nieuwsgierig naar de alle informatie over het Eindejaarsfestival? Check dan: www.eindejaarsfestivalede.nl of bezoek onze Facebook-pagina voor alle up-to-date info.

Behalve de normale tickets voor de avonden zijn er nog een aantal vriendentickets beschikbaar.